Privacy

Helena Maria Muziek neemt jouw privacy heel serieus. De informatie die je deelt met ons via dit formulier zullen wij op een veilige manier verwerken en gebruiken. We zullen jouw gegevens niet verkopen of verstrekken aan anderen. We gebruiken die alleen om contact met jou te hebben over jouw bestelling. 

Wettelijke bedenktijd

Mocht je een bestelling doen, de betaling hebben gedaan en er toch van de koop willen afzien? Dat kan! Stuur dan een mail naar helenamaria.muziek@gmail.com of gebruik dit herroepingsformulier (dit formulier is overigens niet verplicht), Geef duidelijk je naam aan. Je bestelling wordt dan geannuleerd als deze nog niet is verzonden. De betaling wordt teruggeboekt. 

Mocht je na ontvangst de cd liever retour sturen? Dat kan binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De cd moet dan nog wel in de cellofaanverpakking zitten en niet zijn geopend. Retourkosten zijn voor eigen rekening. De aankoopkosten worden na ontvangst van en een controle op de staat van de cd teruggeboekt op de rekening van waaruit de betaling heeft plaatsgevonden. 

Stuur de bestelling (goed verpakt) retour naar:

Helena Maria Muziek

Albert Oltmansweg 10

6874 CE Wolfheze